Process Engineering

Der Studiengang vermittelt fortgeschrittene Kenntnisse in der chemischen und thermischen Verfahrenstechnik, der Biotechnologie oder der Lebenmitteltechnologie

Modulhandbuch

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Food Engineering

Empfohlene Vorkenntnisse

Kenntnisse auf Bachelor-Niveau in Verfahrenstechnik und Biotechnologie.

Lehrform Vorlesung/Labor/Seminar/P
Lernziele / Kompetenzen

Siehe Informationen bei der UWM.

Dauer 1
ECTS 30.0
Voraussetzungen für die Vergabe von LP

Siehe Informationen bei der UWM.

Modulverantwortlicher

Dr inz. Aleksander Kubiak (Mr), UWM

 

Max. Teilnehmer 1
Empf. Semester 2
Haeufigkeit jedes Jahr (SS)
Verwendbarkeit

Master MPE

Veranstaltungen

MPE-22 Food Engineering

Art Vorlesung/Labor
Nr. M+V941
SWS
Lerninhalt
  • Methodology of experimental studies
  • Food physics and rheology
  • Technological equipment in food processing
  • Technical microbiology
  • Enzymology, bioinformatics and bioprocesses
  • Basics of Nutrition
  • Food marketing and production economics
  • Food quality and safety management
  • Novel food products
  • Physical education
  • Languages (electives)
    o   English terminology in food engineering: (to be added)
    o   Polish language support: Not for students whose mother tongue is Polish. Structure of the Polish language, correct pronunciation, the “code of conduct” in Poland, in order to be able to conduct simple social conversations with landlords, in
         shops, on the street, etc.

 

Literatur

Literature:

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Downloads:

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